Doe mee!

Wat vragen we van u?

Er is al een aantal wolkenplafonds gerealiseerd (2 in het UMCG Groningen, 2 in het UMCG Emmen en een donatie aan de Isala Klinieken Zwolle). Als we wolkenplafonds in meerdere ziekenhuizen willen plaatsen, vragen we iedereen om mee te doen. Iedere vorm van hulp is welkom. Of het nu gaat om het delen van een interessant netwerk, het inzetten van expertise op het gebied van fondsenwerving, het organiseren van acties of om het storten van een bedrag.

Meedoen als particulier

1. Een bedrag doneren
U kunt een zelfbepaald geldbedrag, klein of groot, overmaken op rekeningnummer NL43 ABNA0601 4748 64, ten name van 4821001 Fonds Radiotherapie onder vermelding van ‘34 piepjes, 300 tellen’.
NB. Het bedrag komt dus rechtstreeks op de bankrekening van het Fonds Radiotherapie die wordt beheerd door het UMCG.

2. Het project bekendmaken in uw omgeving
Like ons op Facebook, volg ons op Twitter, deel het project en vertel het aan anderen!

3. Een fundraiser starten in uw eigen omgeving
Als u, uw kinderen of kennissen nog actiever bij willen dragen dan kan dat natuurlijk. Graag zelfs! Er zijn vele manieren te bedenken om fondsen te werven - van heitje voor een karweitje tot fundraiser in een service club. Wij kunnen u ondersteunen met flyers, posters en onze ‘wolkjes’ (borden waarop mensen hun donatie kunnen schrijven). Vragen? Mail bettie@34piepjes300tellen.nl
Download hier de poster
 

Meedoen als bedrijf

Natuurlijk kunnen ook bedrijven ons steunen! Neem dan contact met ons op via bettie@34piepjes300tellen.nl.

Voor alle donateurs geldt dat uw donaties via social media worden gedeeld. Als u hier bezwaar tegen heeft, meldt dan bij de omschrijving van uw overschrijving: 'geen vermelding social media'.
Natuurlijk zijn wij graag bereid om ons project verder toe te lichten en samen te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

 Alvast Hartelijk Dank!